CDA De Bilt – Maartensdijk bereidt zich voor op de ALS Lenteloop.

Foto: CDA De Bilt – Maartensdijk

Op zondag 17 april wordt de eerste ALS Lenteloop georganiseerd door Vincent Cornelissen en een grote groep vrijwilligers.

Bij Vincent is in 2015 ALS vastgesteld en door middel van de ALS Lenteloop wil hij geld ophalen voor onderzoek. De CDA-afdeling van onze gemeente wil Vincent, die zelf ook actief CDA-lid is, graag steunen in deze strijd.

“Wij vinden het geweldig dat Vincent zich zo inzet voor de strijd tegen ALS en daarom lopen wij graag mee en zamelen samen geld in voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor meer onderzoek tegen ALS“, aldus fractievoorzitter Werner de Groot. Daarom zal er op 17 april ook een CDA-team meelopen met de ALS Lenteloop, bestaande uit leden van de fractie, het bestuur en het waterschap.

Momenteel is het team nog hard aan het trainen voor de 5 en de 10 kilometer om zich optimaal voor te bereiden voor 17 april.

Het CDA team wil minimaal 750 euro ophalen en is daarom nog hard op zoek naar sponsoren. U kunt het team sponsoren via www.alslenteloop.nl/team/cda-de-bilt-maartensdijk.

 

Foto: Vlnr: Jitze Maatman, Martijn Koren, Werner de Groot, Idelette Schuurman en Bart Davidse starten een trainingsrondje onder leiding van Eline Meertens.