In gemeente de Bilt is er deze zomer van alles te doen

Links: Wilma van Poelgeest, Rechts: Mirjam Valkenburg
Links: Wilma van Poelgeest, Rechts: Mirjam Valkenburg
Foto: Mirjam van Poelgeest

Ook dit jaar gaat MENS De Bilt voor de maanden juli en augustus namelijk weer een gevarieerd activiteitenprogramma opstellen. Doel van dit programma is om leuke workshops en activiteiten te bieden aan inwoners die niet op zomervakantie gaan of kunnen maar in deze periode toch iets leuks willen doen.

“Het activiteitenprogramma gaat bestaan uit allerlei workshops en activiteiten voor volwassenen en jongeren. Creatief, sportief, culinair, actief, maatschappelijk….hoe gevarieerder het aanbod des te leuker”, aldus Wilma van Poelgeest en Mirjam Valkenburg van MENS De Bilt. We staan open voor allerlei ideeën en we roepen inwoners van de gemeente ook op om ideeën/tips met ons te delen en ons door te geven als zij zelf een workshop kunnen en willen organiseren”, lichten de dames toe. MENS De Bilt faciliteert hiervoor de serviceruimtes in De Bilt en Maartensdijk.

Kosten

“We stellen wel een voorwaarde aan de activiteiten”, licht Wilma toe. “Om het laagdrempelig en toegankelijk te houden voor iedereen mag een workshop of activiteit maximaal € 5,- kosten en niet commercieel zijn. De kosten dekken dan bijvoorbeeld het knutselmateriaal of ingrediënten.”

Programma

Medio juni wordt het definitieve programma bekend gemaakt maar zoals het er nu naar uitziet maken de volgende activiteiten al onderdeel uit van het aanbod. Tekenen, schilderen, knutselen, salsa, mindfullness, 60+ fitness, filosofie, koersbal, samen lunchen, samen breien, bingo, kleding recyclen alsook een gezellig kop koffie/thee drinken of ijsje eten in wijkrestaurant Bij de Tijd.

Heeft u nog ideeën? Of wilt u zich inschrijven voor een workshop/activiteit? Kijk op de website van MENS de Bilt onder ‘nieuws’ (www.mensde bilt.nl/nieuws). Hier staat ook bij wie u zich kunt aanmelden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de contactpersonen

Wilma van Poelgeest (contactpersoon voor De Bilt), [email protected], telefoonnummer 030 7440595

Mirjam Valkenburg (contactpersoon voor Maartensdijk) [email protected], telefoonnummer 0346-214161.