Spellenfestival op gazon Jagtlust

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: oranje

Spellenfestival Jagtlust, gazon Jagtlust

 

Entree in combinatie met het Oranjeconcours € 4,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar en donateurs van het Oranjecomité hebben op vertoon van een geldige donateurkaart gratis toegang.

 

Aanvang 13.30 uur, einde 17.00 uur.

 

Voor deelname aan de spellen moet apart een spelkaart à € 2,00 gekocht worden. Er is er een spelkaart voor kinderen t/m 5 jaar (geel) en een spelkaart voor kinderen van 6 t/m 11 jaar (oranje). Deze zijn te koop in de partytent naast het bordes van het gemeentehuis.

 

Met de spelkaart maakt je kans één van de vijf cadeaubonnen van Bart Smit te winnen. De prijzen worden beschikbaar gesteld door KiK-Accountants. Het kaartnummer is je lotnummer. Voor meer informatie zie achterzijde spelkaart. De kaart-verkoop stopt om 16.30 uur.

 

Een greep uit het grote aanbod spellen voor kinderen van 6 t/m 11 jaar: Western Track Stormbaan; Klimwand Rotswand; Storm Megabaan 5 delig; Kasteel met hangbrug; Kop van Jut; Gave Beach Running en Klimpiramide.

 

Er zijn ruim 20 spellen voor kleuters t/m 5 jaar op een apart afgezet terrein met o.a. Draaimolen Fantasy; Springkussen Springkasteel; Giga Jungle glijbaan; Piraten pret en speelcentrum; Klimglijbaan Brandweer en een Piraten klimtoren.

Verder nog vele Oud-Hollandse kinderspellen zoals: Spiraal; reactiespel; Blind puzzelen; Zaklopen; koek-happen; schminken enz. enz.

 

Op vertoon van de spellenkaart kan een ritje met de trein gemaakt worden.

 

Leden Jeugdbrandweer Bilthoven verzorgen en begeleiden de diverse waterspellen.

 

Op het bordes 2 maal een half uur een optreden van een clown met een verrassend optreden. Geschikt voor zowel groot als klein.

 

 

 

Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij de uitgebreide catering van de locale cateraars “The Local Heroes” . Zowel naast het gazon van het gemeentehuis als op het Horecaplein op het overveld naast het Paardenconcours.

Verkoop geschiedt d.m.v. muntjes welke te koop zijn op het terrein.