Gezelligheid, rallyplezier en culinaire geneugten tijdens 8e Hoefslag Sterren Rally

Foto: de Hoefslag

BOSCH EN DUIN – Gisteren, zondag 17 april vond alweer de 8e editie van de exclusieve Hoefslag Sterren Rally plaats. De organisatie was al vroeg in de weer om het terrein van de Hoefslag klaar te maken voor de equipes.Maar liefst 100 enthousiaste deelnemers namen deel aan de rally met uiteraard prachtige auto’s; oldtimers, sportauto’s, het was een prachtig gezicht. De route duurde iets langer dan gepland maar dit mocht de pret niet drukken want er werd weer een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel; de LINDA.foundation.

De LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden.

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en een diner in de Hoefslag. de Hoefslag, al bijna 110 jaar een begrip in Bosch en Duin, heeft afgelopen jaar een metamorfose ondergaan; een nieuw interieur, concept en huisstijl. De nieuwe Hoefslag is een ‘symbiose’ van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak die elkaar positief versterken.

attachment-1 attachment-2  attachment-3 attachment-4