HDI stelt gratis startbewijs beschikbaar voor Dam tot Damloop

Foto: Unknown

Binnen 2 uur waren alle 45.000 startbewijzen voor de 32e Dam tot Damloop uitverkocht. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken de Dam tot Damloop zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl (16,1 km) waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoet.

Gratis startbewijs

Heb je geen startbewijs weten te bemachtigen maar wil je toch graag meedoen? Meld je dan aan bij het Helen Dowling Instituut. Het goede doel heeft nog een paar exclusieve startnummers voor de Dam tot Damloop beschikbaar.

In ruil voor een gratis startbewijs vragen zij je minimaal 250 euro aan donaties in te zamelen. Daarvoor krijg je ook heel veel terug:

  • starten in een uniek startvak (voor de grote massa)
  • gratis hardloopshirt
  •  warm onthaal bij de finish met een drankje en versnapering
  • persoonlijke online fondsenwervingspagina waarop je sponsorgeld kunt verzamelen
  • mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis hardloopclinic voorafgaand aan het evenement
  • publiciteit

Loop je mee?

Het HDI helpt mensen met kanker én hun naasten de ziekte emotioneel te verwerken door het bieden van de best bewezen psychologische zorg. Het HDI kan haar belangrijke werk alleen voortzetten met hulp van derden. Jouw fysieke inspanning houdt mensen met kanker en hun naasten emotioneel in beweging! Loop je mee? Klik en kijk hier voor meer info.