90-jarige Brandweerharmonie Bilthoven organiseert Jeugd Play-in

Foto: Brandweerharmonie Bilthoven

BILTHOVEN – Op zaterdag 21 mei organiseert de 90-jarige Brandweerharmonie Bilthoven een Jeugd Play-in voor muzikanten t/m 16 jaar. Onder ons motto “Samen is leuker” willen ze beginnende muzikanten laten ervaren hoe leuk het is om met anderen muziek te maken, in een speciaal voor deze dag opgericht orkest.

Tussen 10.30 uur en 15.30 uur wordt er gerepeteerd in de Theaterzaal van het Lichtruim te Bilthoven. Repetities worden afgewisseld met leuke activiteiten voor de jeugdige muzikanten. Om 16.00 uur wordt de dag afgesloten met een eindconcert waarin de muzikanten kunnen laten horen wat ze deze dag geleerd hebben. Dit eindconcert is vrij toegankelijk voor belangstellenden.

De muzikale leiding is deze dag in handen van dirigent Lucienne de Valk (orkest) en slagwerkinstructeur Ko Bliekendaal (slagwerkgroep). Verdere informatie is te vinden op de website van de Brandweerharmonie: www.brandweerharmonie.nl Hier is ook het inschrijfformulier te vinden. De kosten van deze dag bedragen €8,-, inclusief limonade en tussendoortjes. Leerlingen van het KunstOrkest betalen het gereduceerde tarief van €4,-.

Het evenement is ook te volgen op facebook: www.facebook.com/Jeugdplayinbrandweerharmonie

posterplayin2016