Dick Jeukens maakt winnende foto

Foto: Dick Jeukens

In de maand maart organiseerde het Utrechts Landschap een fotowedstrijd en riep bewoners en bezoekers van natuurgebieden uit de provincie Utrecht op om de mooiste plekken te delen. De fotowedstrijd sloot aan op de tv-serie van RTV Utrecht ‘Mijn Mooiste Plek’. Hier waren natuurgebieden van Utrechts Landschap te zien, zoals Plantage Willem III en Park Vliegbasis Soesterberg.

Dick Jeukens maakte de winnende foto voor de fotowedstrijd ‘Mijn Mooiste Plek van Utrechts Landschap’. Hij fotografeerde landgoed Heidestein in mysterieus ochtendgloren. De winnende foto wordt gepubliceerd in het donateursmagazine ‘Mijn Utrechts Landschap’.

De fotowedstrijd leverde ruim 100 prachtige foto’s op van natuurgebieden uit de provincie Utrecht. Bewoners en natuurliefhebbers stuurden hun favoriete foto’s op van de plekken die zij het liefst bezoeken. Het was niet gemakkelijk een winnaar te kiezen. De provincie Utrecht heeft zoveel mooie natuur en buitengewoon goede natuurfotografen. Natuurgebied Heidestein blijkt een populaire fotoplek voor veel van de natuurliefhebbers te zijn. De organisatie ontving veel foto’s die gemaakt zijn in dit gebied.