CDA organiseert op 24 mei Klankbordavond

Madeleine Bakker
Madeleine Bakker
Foto: CDA

DE BILT – Op 24 mei organiseert het CDA De Bilt een Klankbordavond voor leden, kiezers en sympathisanten. De avond vindt plaats in het H.F. Witte Centrum in De Bilt van 20.00 – 2200 uur.

Het CDA doet inmiddels twee jaar mee in het huidige College en werkt in de raad met een flink vernieuwde fractie. “Wij vinden het tijd voor een evaluatie en vooruitblik”, aldus Werner de Groot, fractievoorzitter van het CDA. “Als CDA horen wij graag hoe de kiezer kijkt naar hoe onze wethouder, fractie en het College het doen. Ook meningen over bijvoorbeeld de openstelling op zondag, huisvesting voor jongeren en ouderen en de huidige zorg voor kwetsbare groepen vernemen wij graag.”

Op de Klankbordavond kan op een interactieve manier in gesprek worden gegaan met wethouder Madeleine Bakker en de fractie. Onder andere door via de smartphone te reageren op stellingen op een beeldscherm.

“Als CDA vinden wij het erg belangrijk om van onze kiezers te horen hoe ze over zaken denken. Zo begrijpen we hen beter en kunnen wij nog beter inspelen op de behoefte van de inwoners van gemeente De Bilt“, aldus Werner de Groot.