Groenekanseweg dicht voor onderzoek politie na aanhouding.

Foto: ©Aneo Mario Koning fotokoning.nl

Vanavond heeft er een schietincident in Utrecht plaatsgevonden.Op de Atlasdreef in Overvecht. Bij dit incident is een schot gelost. Er zijn geen gewonden gevallen. De verdachte is vervolgens gevlucht.
Kort hierna zagen wij de verdachte op de Groenekanseweg in De Bilt fietsen. Na een korte achtervolging is de verdachte aangehouden.
In verband met het onderzoek is de afgesloten ter hoogte van Weltevreden

foto’s van onderzoek en afzetting Groenekanseweg .

.groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht

 

 

foto’s Atlas dreef in utrecht :

groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht groenekanse weg uren afgezet na schiet incident utrecht