Zondag 15 mei vernissage bij Galerie Mi

Foto: Galerie Mi

BILTHOVEN – Zondag 15 mei van 14.00 uur tot 17.30 uur is alweer de derde expositie van 2016 in Galerie Mi. Wderom een heel gevarieerde expositie.

Maak kennis met de uitgebrande en ingelegde puzzelobjecten van Mart de Brouwer. Op deze objecten wordt een door hem zelf bedachte en ontwikkelde brand- en schildertechniek toegepast. Sinds kort maakt hij ook ingelegde, gepuzzelde objecten waarin hij veel kleuren gebruikt.

Liesbet Milort is een veelzijdige kunstenaar. Zij schildert vanuit het thema “Portretten uit Holland” realistische portretten van Hollandse vogels en dieren, veelal in een ongedefinieerde omgeving. Daarnaast maakt zij ook beelden gegoten in ivoorwitte kunsthars in beperkte oplages. De beelden hebben vaak een lichte afwijking, meestal uitvergrote oren. Deels weer beschilderd zijn de beelden vaak toch een unica.

Tineke Thielemans gebruikt menselijke aspecten die ze met behulp van dieren en humor vertaalt in een bronzen beeld. Ze gebruikt daarbij dieren die haar inspireren om karakters en gedrag uit te beelden.

Priscilla Teoh-Stoute heeft zich na een succesvolle carrière als ontwerpster in 2010 volledig toegelegd op de beeldende kunsten. Zij beschildert stenen en maakt keramiek.

Wilma Huysman van Quebella deed bij de openingsexpositie van Galerie Mi ook mee. Wanneer Mirande haar prachtige sieraden met zilver- of gouddraad gehaakte edelstenen draagt, krijgt zij zoveel complimenten dat Wilma nog een keer is uitgenodigd.

U bent van harte welkom op de vernissage zondag 15 mei van 14.00 uur tot 17.30 uur, maar natuurlijk ook op een andere dag. Toegang is gratis. De expositie is te bezichtigen in Galerie Mi tot en met zaterdag 2 juli 2016. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en natuurlijk op afspraak. www.galeriemi.nl, Beethovenlaan 13 in Bilthoven.