SCHC verlengt contracten sterkhouders en bindt jong talent aan Dames 1

Foto: SCHC

BILTHOVEN – Carlien Dirkse van den Heuvel, Caia van Maasakker, Claire Verhage, Marise Jongepier en Sarah Jaspers hebben hun contract met SCHC verlengd.

Naast deze sterkhouders heeft de Bilthovense hoofdklasser ook de jonge talenten Famke Richardson, Suzanne Homma, Roos Knijff en Carmen Wijsman vastgelegd voor het komende seizoen.

De internationals Dirkse van den Heuvel en Van Maasakker hebben voor twee jaar bijgetekend. Oud-international Verhage verlengt met een jaar, net als Jongepier en Jaspers. Richardson (Jong Oranje), Knijff (Nederlands A) en Homma komen voort uit de eigen jeugdopleiding van SCHC. Wijsman (Jong Oranje) kwam vorig jaar over van HDM. Met uitzondering van jeugdkeepster Knijff, hebben de jonge speelsters afgelopen seizoen al behoorlijk wat speeltijd in Dames 1 gehad.

SCHC-voorzitter Stephan van der Vat: “We zijn er enorm trots op dat onze ervaren gezichtsbepalende speelsters SCHC uit volle overtuiging trouw blijven en dat jonge talenten aanhaken. Met deze mix van ervaren gelouterde speelsters en jonge talenten, kunnen wij ook de komende jaren mee blijven strijden om de prijzen.”