Jeroen Jilesen bereidt HDI-team voor op Dam tot Damloop

Foto: HDI
BILTHOVEN – Een goede voorbereiding is het halve werk.
11 sportievelingen verzamelden zich gisteren op het kantoor van Helen Dowling Instituut in Bilthoven voor een hardloopclinic onder leiding van professional trainer Jeroen Jilesen. Over 10 weken lopen zij 16,1 km voor psychologische zorg bij kanker. Jeroen gaf tips voor een goede voorbereiding op de Dam tot Damloop.
De 32e editie van de Dam tot Damloop vindt zondag 18 september 2016 plaats. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit hardloopevenement bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl, oftewel 16,1 km.
Het HDI helpt mensen met kanker en hun naasten de ziekte emotioneel te verwerken door het bieden van de best bewezen psychologische zorg. Het HDI kan haar belangrijke werk alleen voortzetten met hulp van derden. Al enkele jaren is het HDI een van de participerende goede doelen tijdens de Dam tot Damloop. De 11 sportievelingen die gisteren aan de hardloopclinic deelnamen lopen allemaal voor het HDI. Door het ophalen van donaties steunen zij het werk van het HDI.
Wilt u ook een van deelnemers sponsoren? Dat kan via deze pagina.