Bevlogen ORMIT-trainees lopen Dam tot Damloop voor het Helen Dowling Instituut (HDI)

Foto: ©Aneo Mario Koning fotokoning.nl

BILTHOVEN:  Zij zijn de jonge leiders van de toekomst. Ze beschikken over talent, zijn gedreven, zelfbewust, ambitieus, sportief en sociaal. Ze volgen bij ORMIT een management traineeship en gaan 18 september de Dam tot Damloop lopen voor het HDI. Dit instituut biedt psychologische zorg bij kanker. Afgelopen week kwamen enkele ORMIT lopers kennismaken met en bij het HDI.

ORMIT in De Bilt is specialist in traineeships en leiderschapsontwikkeling.  Deze talenten maken een vliegende start met hun carrière en hopen de 18e september ook een vliegende start in Amsterdam te maken. Hun doel? Geld inzamelen voor het HDI en het halen van de finish.

hothakker's feest 2016 hothakker's feest 2016

Deels gevoed door de herinnering aan een voorgaande editie en deels door sportieve uitdaging vertelt Dide, een van de vrouwelijke loopsters : “Je wordt tijdens de Dam tot Damloop gedragen door het publiek. Ik weet zeker dat ik alleen al op basis hiervan de finish ga halen. Het doel, geld ophalen voor het HDI, vind ik nog mooier dan de sportieve uitdaging. Tuurlijk is mijn uitdaging de wedstrijd uit te lopen. Tijd vind ik niet zo belangrijk. Ik kijk uit naar het moment dat ik bij de finish mijn teamleden weer zie, dat we elkaar een high five kunnen geven en genieten van het bereikte doel; een mooi bedrag voor het HDI, en een medaille tussen onze tanden.

Bevlogenheid

Naast het ontwikkelen en binden van talent staan bij ORMIT teamspirit en bevlogenheid ook hoog in het vaandel.

Tijmen, een van de mannelijke lopers merkt op dat deze bevlogenheid ook terugkomt in deelnemen aan de Dam tot Damloop. “We lopen letterlijk en figuurlijk hard en enthousiast voor het HDI. Ik doe het niet omdat het verplicht is, maar omdat ik het zelf wil. Uiteindelijk loop je zelf maar teambuilding en teamspirit is belangrijk om de 2 doelen (finish en sponsorbedrag) te halen. Niet alleen op de dag zelf maar ook in de voorbereidingen. Via onze WhatsApp-groep delen we ervaringen en worden tips en adviezen gedeeld op het gebied van trainen, voeding alsook fondsenwerving.”

Goed gevoel

“Als je je met een gezond lichaam kunt inzetten voor mensen die ziek zijn, geeft dat letterlijk en figuurlijk een goed gevoel.”

De Dam tot Damloop is zondag 18 september. Wilt u het HDI team ook sponsoren? Dan kan middels deze link.

Bewaren