Brandweer Utrecht rukt uit voor mogelijke brand bij school in De Bilt

Foto: ©Aneo Mario Koning (fotokoning.nl)

De Bilt- Rond de klok van 20:13 komt er een melding op de meldkamer binnen dat er rook en brandlucht is gesignaleerd bij de Groen van Prinsterenschool in De Bilt.

Reden voor de meldkamer om een brandweer- en ladderwagen vanuit post Utrecht te laten uitrukken richting genoemde locatie. De brandweer signaleert inderdaad bij aankomst een rook- en brandlucht. Reden voor hen om zo snel mogelijk toegang te krijgen tot het gebouw. Deze wordt gemakkelijk gemaakt door de sleutelhouder die snel ter plaatse is. De brandweer treft qua rook uiteindelijk niks in het gebouw aan. Buiten het pand wordt echter wel rook waargenomen. Na nader onderzoek blijkt de oorzaak een warm rokende schoorsteen te zijn van een woning die tegen het schoolplein aangrenst.

Zonder verdere noodzakelijk actie rukken politie en brandweer weer in en is het voor het toegestroomde publiek duidelijk dat het voor hen ook tijd is om weer huiswaarts te gaan. Loos alarm.

 

 

bumper van auto uit elkaar geploft maar hoe is een raadsel !! bumper van auto uit elkaar geploft maar hoe is een raadsel !! bumper van auto uit elkaar geploft maar hoe is een raadsel !! bumper van auto uit elkaar geploft maar hoe is een raadsel !!

Bewaren