Dineren voor het goede doel bij De Hoefslag!

Foto: De Hoefslag
BOSCH EN DUIN – Vanaf vandaag kunt u bij De Hoefslag  dineren voor het goede doel. Tot en met 17 oktober kunt u via HEERLIJK.nl reserveren en daarmee steunt u tegelijkertijd de LINDA. Foundation.
Sinds 2013 bestaat deze foundation die financieel minder bedeelde gezinnen helpt. Dit jaar staat ‘de Dag van de Armoede’ centraal. Linda de Mol vat de actie mooi samen: “Een actie waarbij we aan mensen die gezellig uit eten gaan vragen of ze een paar euro kunnen missen voor een gezin met kinderen in Nederland dat nóóit uit eten kan gaan. Een gezin dat vaak niet eens elke dag een warme maaltijd op tafel kan zetten. Ik beloof persoonlijk dat er niet één cent van het gedoneerde geld af gaat en hoop dat wij op de Dag van de Armoede een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen, dat rechtstreeks naar die gezinnen gaat.”
 
Restaurant de Hoefslag draagt graag een steentje bij aan gezinnen die het financieel minder goed hebben. Wanneer u een reservering maakt geeft u daarmee toestemming om € 1,- per persoon extra te betalen op de rekening in het restaurant. Deze € 1,- wordt door De Hoefslag verdubbelt en zo gaat er per persoon € 2,- naar de LINDA foundation.
 
De actie loopt tot en met 17 oktober 2016. Op http://www.heerlijk.nl/lindafoundation/detail/de-hoefslag/7902 vindt u alle informatie en kunt u een tafel reserveren. De actie vindt plaats bij De Hoefslag, Vossenlaan 28 te Bosch en Duin. Parkeren is gratis.
linda-foundation2