2e Vierstee Open Dag in het teken van de jongeren

Foto: De Vierstee

MAARTENSDIJK – Na het enorme succes van vorig jaar, organiseert Stichting Vierstee 2.0 op zaterdag 5 november a.s. de 2e Vierstee Open Dag. Tijdens deze dag zullen bijna alle gebruikers van de Vierstee en een aantal gast-organisaties zich met een informatiestand en leuke demonstraties en activiteiten presenteren aan het hopelijk in grote getalen aanwezige publiek.

De open dag zal in het tekenen van de jongeren staan. Vanaf 12.00 tot 16.00 uur zijn er veel “Challenges voor de jeugd” en gezellige activiteiten voor iedereen. Het programma is als volgt:

12.00 uur             Opening met dans van To Move!

12.00 – 16.00 uur   Laat je voetbalskills zien bij SVM Futsal, probeer de Pannakoning te onttronen en ga voor de prijzen in de loterij en de grabbelton

12.00 – 16.00 uur   Bakpret Maartensdijk, voor als je van ECHT lekker bakken en eten houdt

12.00 – 16.00 uur   De bibliotheek is open! In de bibliotheek is er een grote 2e hands boekenmarkt

12.15 – 13.30 uur   Talentenchallenge voor jongens en meisjes tot 15 jaar (voorinschrijven op de website van 2Move)

13.30 – 14.30 uur   Judo demonstraties en zelf meedoen, door Judokan

14.30 – 15.30 uur   Tafeltennis adventure; wat kun je nog meer met een ping-pong tafel? Door Reflex

15.30 – 16.00 uur   Play-Inn muziekworkshop voor kleine kinderen en de jeugd met aansluitend muziek met Kunst en Genoegen

16.00 uur              Bekendmaking nieuwe financiële tussenstand actie Vierstee 2.0

 

Daily Mile

Elk heel uur is er de “Daily Mile” door de professionele sportcoaches van Stichting Mens en de populaire meester Jan van de Martin Luther King School. Doe mee en test je conditie! Musikids geeft gedurende de middag diverse demonstraties en er is nog veel meer te doen en te zien voor jong en oud. De gemeente De Bilt zal informatie gaan geven hoe de renovatie in zomer van 2017 eruit gaat zien en Stichting Vierstee 2.0 geeft informatie over hoe de extra financiële middelen besteed zullen gaan worden.

De Vierstee is van en voor iedereen! Daarom zijn ook papa’s, mama’s, ooms, tantes, opa’s en oma’s van harte welkom. Wij nodigen iedereen uit om onze nieuwe talenten aan te moedigen, mee te doen, een drankje te komen drinken, wat te eten, gezellig bij te kletsen of op de boeken– en verenigingsmarkt te komen neuzen.

Erwtensoep maaltijd

Na afloop (aanvang 17.30 uur) wordt er door het initiatief “de Eettafel” een heerlijke Maartensdijkse Erwtensoep maaltijd geserveerd. De kosten voor deze Maartensdijkse Erwtensoep maaltijd zijn €7,50 p.p. Opgeven kan via de website www.vierstee.nl.

Het gaat een hele leuke en gezellige middag worden die je niet mag missen!

Meer informatie en reserveringen op www.vierstee.nl