20 jarig lustrum voor tuindagen landgoed Vollenhoven

Foto: Landgoed Vollenhoven

De BILT – De Tuindagen van landgoed Vollenhoven is een  hedendaags evenement op een historishe landgoed in De Bilt. Dit jaar wordt het voor de 20ste keer georganiseerd en wel op 23, 24 en 25 juni. Tijdens de Tuindagen bezoekt u de verschillende, prachtige tuinen en gebouwen van het landgoed. Op de wandeling door de tuinen komt u langs vele verkoopstands, kunt u aanhaken bij workshops, genieten van een heerlijke lunch en meedoen aan de activiteiten in het lustrum dorp. Een dagje uit voor jong en oud gericht op de beleving van de natuur en de cultuurhistorie op het landgoed.

Het statige witte huis van landgoed Vollenhoven aan de Utrechtseweg is bij velen bekend. Maar weinigen weten dat er achter dat mooie landhuis nog zoveel verschillende tuinen liggen. Waaronder een Engelse tuin met op kleur ingeplante borders, een ommuurde moestuin met vergeten groenten en de originele kassen, een Engels landschapspark met de kronkelende paadjes en de glooiingen. Dit alles aaneengeregen door een statig beukenbos

De Tuindagen worden in 2017 voor de 20ste keer georganiseerd. En dat moet gevierd worden. In het lustrum dorp kunt u biologische producten proeven en kopen, kunt u meedoen aan de verschillende activiteiten of rustig toekijken bij de optredens.

Voor meer informatie kijkt u op:  www.landgoedvollenhoven.nl of stuurt u een e-mail naar [email protected]