‘Zing mee voor de Vierstee!’ wordt weer een groot feest!

Foto: Vierstee 2.0

MAARTENSDIJK – Er moest een vervolg komen. Komende zaterdag 13 mei is het dan zover!

Acht lokale top acts, zo’n 150 medewerkers, heerlijke meezingnummers, een prachtige band en hopelijk een uitverkochte zaal. Het programma van de avond is heel gevarieerd, met prachtige nummers verzorgd door het Algemeen Zangkoor Maartensdijk, het Indisch koor Jagu Jiwa uit de Bilt, Anneke Iseger, de smartlappengroep Sterk Spul, het gospelkoor Sparks of Joy uit Westbroek, Jool entertainment met een verrassend optreden, Sojater uit Maartensdijk begeleid door de band De Gasten en uiteraard de Harmonie Kunst en Genoegen.

Na afloop kan er nog gezellig nagepraat worden en blijft de band De Gasten nog lekkere muziek spelen. Locatie: de Vierstee in Maartensdijk, aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur).

Tijdens deze avond zal ook, symbolisch, de sleutel van de Vierstee overhandigd worden aan bouwbedrijf Vaessen, waarmee de renovatie echt kan gaan beginnen! Ook zal het bedrag bekend gemaakt worden dat de actie ‘Vierstee 2.0’ heeft opgeleverd en dat ten goede zal komen van de gebruikers van de Vierstee. Kortom, een heel leuke en bijzondere avond!

Kaarten à € 9,50 (inclusief consumptie en programma/tekst boekje) zijn te koop bij Primera, Maertensplein 24, Maartensdijk; De Bilthovense Boekhandel, Julianalaan 1, Bilthoven en Boekhandel Bouwman, Hessenweg 168, De Bilt. Of via de website www.vierstee.nl. Ga hiervoor naar ‘Reserveer voor onze evenementen’.