Medewerker Partou in De Bilt pleegde ontucht met 2 minderjarigen

Foto: Partou

DE BILT – Een medewerker van buitenschoolse opvang Partou in De Bilt heeft tijdens zijn werk twee kinderen ontuchtige handelingen bij hem laten uitvoeren. De buitenschoolse opvang en het Openbaar Ministerie maakten dit vanavond bekend op een bijeenkomst voor ouders die een kind op de opvang hebben zitten. De kinderen zouden seksuele handelingen bij de man hebben moeten verrichten. De medewerker heeft ook bekend dat dit is gebeurd en zit inmiddels vast.
BIJEENKOMST
Gisteren werden ca. 250 ouders per e-mail uitgenodigd voor een bijeenkomst woensdagavond. Ouders zaten tot vanavond in spanning. Bij de bijeenkomst in zalencentrum H.F. Witte waren ook burgemeester Sjoerd Potters van De Bilt en een gebiedsofficier namens justitie aanwezig. Vanwege de vakantieperiode konden niet alle ouders aanwezig zijn bij de bijeenkomst. Zij worden op een later moment bijgepraat.

LOCATIE
Partou heeft twee locaties in De Bilt: op de Kerklaan (bij het Van Boetzelaerpark) en bij Sportpark Weltevreden. Op welke plek het misbruik heeft plaatsgevonden, is niet bekend.