Voertuigen gezocht voor 1e Bilthovense Eeuwfeest

Foto: 100 Jaar Bilthoven

BILTHOVEN – Voor de parade tijdens het 1e Bilthovense Eeuwfeest op zaterdag 30 september a.s. is de organisatie op zoek naar bijzondere vervoersmiddelen uit de afgelopen 100 jaar.

Dit jaar bestaat Bilthoven namelijk exact 100 jaar. Voor de ondernemers in Bilthoven Centrum en de Kwinkelier reden om het 1e Bilthovense Eeuwfeest te organiseren. Op zaterdag 30 september zijn er in Bilthoven Centrum en de kwinkelier allerlei activiteiten en entertainment met een link naar het verleden, het heden én de toekomst.

Onderdeel van de activiteiten is een parade van oude cq. nostalgische voertuigen; gemotoriseerd, niet-gemotoriseerd, met 1, 2, 3 of 4 wielen of meer, een personen voertuig of beroepsvoertuig, een pronkjuweeltje of een oud barreltje, sportief of degelijk….alles mag meedoen mits het maar (veilig) rijdt of voortbewogen kan worden. De parade moet uiteindelijk een bonte stoet van vervoersmiddelen worden en vindt ’s middags in het centrum plaats.

Bent u eigenaar van een bijzonder vervoersmiddel of heeft uw bedrijf nog een of meerdere historische voertuigen in haar bezit? Neem dan (gratis) deel aan deze bijzondere parade en laat 30 september herinneringen herleven en/of nieuwe indrukken ontstaan. Voor deelname of meer informatie kunt u een e-mail sturen aan [email protected].