Grand prix van Monte Carlo by Perris – een bijzonder en MOOi event met ‘the nose’ van Perris

Foto: DA-Mooi van Frits

BILTHOVEN –  Op vrijdag 13 oktober organiseert DA-Mooi van Frits Bilthoven een bijzonder event; ‘de grand prix van Monte Carlo by Perris’. Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. Speciale gast is de parfumeur alias ‘the nose’ van het Italiaanse parfumhuis Perris / Houbigant.

“Het wordt in meerdere opzichten een bijzonder en mooi event”, aldus Frits Offermann, eigenaar van DA-Mooi van Frits en organisator van het event.

The nose van Perris

Bijzonder is dat ‘the nose’ van Perris naar het event komt. “Hoe een parfum tot stand is gekomen en uit welke ingrediënten het bestaat is vaak een diepgeworteld geheim van een parfumhuis”, licht Offermann toe. “Perris is een Italiaans familiebedrijf met het hoofdkantoor in Monaco. In Zwitserland hebben ze een eigen fabriek waar alle producten ontwikkeld worden. De luxe parfums en huidverzorgingsproducten van Perris/Houbigant worden wereldwijd verkocht. Ook wij hebben hun producten in onze collectie. We zijn bijzonder vereerd dat hun neus, Gian Luca, zijn kennis van samenstellen van parfums wil delen en hier 13 oktober speciaal voor naar de Hoefslag komt.“

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexander Monro

“Mooi is het dat we met dit event ook de Alexander Monro Foundation kunnen ondersteunen. We dragen het Alexander Monro Ziekenhuis al een warm hart toe maar binnenkort kunnen we ook bijdragen aan warme omslagdoeken ten behoeve van patiënten.”

 

Pitstops

Voor de Grand prix van Monte Carlo by Perris zijn 200 kaarten beschikbaar. De kosten bedragen 30,- euro per kaart.

Het event duurt van 16 – 20 uur. Gasten worden verwelkomt met een culinair hapje en drankje. Het event is zo opgezet dan men bij diverse pitstops kennis kan maken met de producten of diensten van verschillende bedrijven. Inloop kan op iedere gewenste tijd; alleen de lezingen van Gian Luca zijn aan tijd gebonden.

Speciaal voor de mannelijke bezoekers aan het event is er een barbier aanwezig. La Dress toont en verkoopt haar collectie. Specialistes van Perris zijn de 13e aanwezig en verzorgen ter plaatse schoonheidsbehandelingen aan de aanwezigen. Ook de Britse sportwagenfabrikant Lotus is met een aantal bolides aanwezig. Het Alexander Monro Ziekenhuis is eveneens vertegenwoordigd en zal toelichten waarom ondersteuning de zorg zoveel MOOIer kan maken.

 

Veiling

Tijdens het event wordt een collectors item van Perris/Houbigant geveild. Tevens worden onder de aanwezigen prachtige parfums verloot en staat er bij vertrek een goodiebag voor iedereen klaar.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij DA-Mooi van Frits aan de Julianalaan in Bilthoven. Met de opbrengst van de kaarten en de veiling hoopt Offermann een flink aantal omslagdoeken aan het Alexander Monro te kunnen doneren. Voor meer info zie ook de facebookpagina van DA-Mooi van Frits.