Nieuwe Voetjebal en Panasj seizoen start op zaterdag 3 september 2016

Foto: Panasj

Vanaf zaterdag 3 september 2016 start het nieuwe Panasj en Voetjebal seizoen in Bilthoven en De Bilt.

Panasj en Voetjebal zijn een hockey- en voetbalschool voor kinderen. Panasj hockey is er voor kinderen van 3-10 jaar en Voetjebal is er voor kinderen van 2-5 jaar. Met de trainingen komen de kinderen op een speelse manier in aanraking met hockey of voetbal en geeft het hun een goede basis op het gebied van techniek, motoriek en coördinatie.

Het nieuwe seizoen start zaterdag 3 september 2016. De Panasj trainingen bieden we aan in de gymzaal van de Theresiaschool aan de Gregoriuslaan 4 in Bilthoven. De trainingen van Voetjebal bieden we aan in de sportzaal Het Lichtruim aan de Planetenbaan 2 in De Bilt.

Wat is Voetjebal en Panasj?

Bij beide sport-/speelconcepten leren peuters en kleuters op een speelse manier de basis van hockey en voetbal. De kinderen leren omgaan met de (stick en) bal, kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen en benoemen. De trainingen bevorderen de motoriek, maar bovenal gaat het om spelplezier en lol! De kinderen trainen samen met één van de ouders.

Hoe zien de trainingen eruit?

We delen de trainingsgroepen in op leeftijd en ervaring. De groepen zijn relatief klein. Dit garandeert een mate van persoonlijke begeleiding. En het brengt voor elke leeftijd nieuwe vaardigheden met zich mee. De trainingen bestaan altijd uit verschillende oefeningen en spelmethodieken, natuurlijk gebruiken we daarbij coole muziek. Spelenderwijs leren, dat is waar we voor staan!

Doe jij met ons mee?

De trainingen zijn op zaterdagochtend. Bij veel aanmeldingen kunnen we de trainingen ook doordeweeks en eventueel s ’avonds aanbieden. Meer weten? Of wil jij je zoon/ dochter direct aanmelden? Ga dan naar onze website. Uiteraard is het volgen van een proefles ook mogelijk!
Panasj hockey: http://www.panasj.nl/PanasjAmersfoort.php
Voetjebal: http://amersfoort.voetjebal.nl/

Wachtlijst

Sta je bij de lokale voetbal- of hockeyvereniging op de wachtlijst maar wil je toch graag voetballen of hockeyen? Dat kan bij Voetjebal of Panasj. Op dit moment hanteren ij nog geen wachtlijsten. Schrijf je dus snel in.

Indeling en tijdstippen

Panasj
Groep 1 (3-4 jarigen) 10.00 – 10.45 uur (VOL)
Groep 2 (5-6 jarigen) 11.00 – 11.45 uur
Groep 3 (3-4 jarigen) 09.00 – 09.45 uur
Groep 4 (7-9 jarigen) tijdstip en data nader te bepalen bij voldoende inschrijvingen

Voetjebal
Groep 1 (2-3 jarigen) 10.00 – 10.45 uur (nog 1 plek open)
Groep 2 (4-5 jarigen) 11.00 – 11.45 uur
Groep 3 (2-3 jarigen) 09.00 – 09.45 uur