Breakfast at Bubbles

Foto: Bubbles & Blessings

Bilthoven – Een stevig of bescheiden ontbijt, een zoet, hartig of gezond ontbijt – het ontbrak nog op de kaart. Niet meer. Sinds oktober 2016 heeft Bubbles & Blessings in Bilthoven een nieuwe menukaart mét ontbijt. Eigenaresse Jacqueline Teunissen biedt alle gasten van de brasserie en bed & breakfast zo een smakelijke start van de dag. B&B is nu dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00 uur.

Nieuwe kaart, nieuwe openingstijden

Een geweldige dag start met een geweldig ontbijt. Met die gedachte sleutelden eigenaresse Jacqueline Teunissen en haar team aan de ideale ontbijtkaart voor de brasserie. En hij is af: Bubbles & Blessings opent haar deuren nu elke dag al om 08.00 uur. Teunissen: “Samen met de kinderen als start van een drukke dag, na een nachtje in onze bed & breakfast, zakelijk of als traktatie in het weekend… Iedereen kan nu uitgebreid ontbijten bij B&B voor een mooie prijs. Goedemorgen Bilthoven!”

De hoofdreden voor de royale uitbreiding van het ontbijt: de goedlopende bed & breakfast van B&B. Een volwaardige ontbijtkaart, die moest er komen. Of gasten nu logeren bij Bed & Bubbles of gewoon in hun eigen bed slapen, zij bepalen zelf hoe de start van hun dag smaakt. Evenals de middag en de avond – ook de rest van de menukaart is compleet vernieuwd.

De smaken van B&B: van steak tartare tot verse babyhap

“Onze menukaart staat nu vol vaste klassiekers. Daarnaast hebben we elke week een lekkere soep, sandwich en classic buiten de kaart om: de weekly specials”, vertelt Teunissen. Speciaal voor de kleinste gasten is er de kinderkaart met lekkere en gezonde gerechten. Zelfs verse babyhapjes ontbreken niet. Ook nieuw: alles op de kaart kan de hele dag door worden besteld. “Een uitgebreid ontbijt of juist een salade in de ochtend, een broodje of etagère als twaalfuurtje, dineren met saté of de clubsandwich. Wat u eet op welk moment van de dag, dat is aan u.”

Bed & Bubbles al meer dan een jaar een succes

Gelijk vanaf de opening in juli 2015 loopt de bed & breakfast in hartje Bilthoven als een trein. Teunissen over het succes: “Binnenstappen bij B&B moet voelen als thuiskomen, dat is altijd mijn doel.” Ze haalde haar inspiratie voor de vier kamers uit de vier seizoenen. Elk van de kamers heeft een geheel eigen karakter met als gemene deler: hoog comfort, een warme sfeer en sterke service. En dat waarderen de gasten. “Op Booking.com scoren we een prachtige 9,2. Daar zijn we trots op!”, aldus de eigenaresse.