Nu ook in De Bilt! Cryotherapie met Cryo21 door Mooinmodel

Foto: Mooinmodel

DE BILT – Vanaf heden opent Mooinmodel ook haar deuren in De Bilt voor cryotherapie behandelingen met de Cryo21.

Deze behandeling is nieuw in Nederland en revolutionair op het gebied van afslanken, liften en verstevigen. De behandeling benut het natuurlijke effect van kou om cellulitis of vetrolletjes te verminderen, een dubbele kin of verslapte huid aan te pakken. En met resultaat!

“De Cryotherapie-behandeling is een bijzondere behandeling’, vertelt Monique Rhee, eigenaar van Mooinmodel. We hebben hele goede resultaten en dat maakt het verschil met veel andere behandelingen. Op basis van onderzoek werd vastgesteld dat (vet)cellen gevoelig zijn voor kou. Zo vernietigen vetcellen zichzelf bij een temperatuur van 8 graden Celsius waardoor vet definitief verwijderd kan worden. Bij een minder koude temperatuur wordt juist het collageen in de huid geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Heel mooi voor bijvoorbeeld het gezicht of de armen. Deze temperaturen in de huid kunnen we bereiken doordat de Cryo21 tot -10 graden is in te stellen.

“Vanuit Mooinmodel geven we door het gehele land behandelingen en zijn we dé specialist op het gebied van cryotherapie behandelingen met de Cry21, gaat Monique Rhee verder. We kiezen bij Mooinmodel alleen voor kwaliteit, daarom werken wij met de Cryo21 die in Frankrijk uit 150 apparaten als beste uit de test is gekomen. Door deze kwaliteitskeuze zie je dat merken als Ariane Inden een samenwerking willen aangaan voor hun salons. Tegenwoordig moet je meer bieden dan alleen standaard gezichtsbehandelingen. De Cryo21 biedt daarin veel mogelijkheden”.

Mooinmodel is een sterk groeiend professioneel bedrijf dat zich richt op het mooier maken van het gezicht en het lichaam zonder ingrijpende cosmetische operaties. Mooinmodel werkt met professioneel opgeleide schoonheidsspecialistes die daarnaast speciaal in cryotherapie opgeleid zijn. Mooinmodel De Bilt is gevestigd in het pand van studio Sunshine, molenkamp 46, 3732 EV De Bilt, tel: 0570 – 752328.

IMG_0874