Top’s secret IJs doet er nog een bolletje bovenop

Bilthoven – De ijsmachines draaien op volle toeren, de horentjes en bakjes staan klaar, de scheplepels zijn opgeboend, alle smaken zijn voorgeproefd en vanaf morgen kan het publiek weer genieten van heerlijk, ambachtelijk schepijs: Top’s secret IJs aan de Julianalaan in Bilthoven gaat weer open.

Gratis 2e bolletje

Om het ijsseizoen feestelijk en smakelijk in te luiden krijgen ijsliefhebbers morgen, woensdag 30 maart tussen 15:00 en 21:00 uur het 2e bolletje gratis.

IJspatisserie

Top’s secret IJs is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Bilthoven en omgeving. Eigenaar Arjan Bras, “ons ijs, zowel roomijs als sorbetijs, wordt vervaardigd in onze eigen patisserie. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk lokaal geproduceerde grondstoffen. Vanwege het succes en de vraag naar andere producten is er een extra patissier in dienst getreden, speciaal voor het ijs. IJstaarten staan namelijk hoog op ons wensenlijstje om te gaan maken. We hebben al verschillende verzoeken van restaurateurs uit de omgeving om ijsbruidstaarten te leveren”, licht Bras toe. “Hier ligt een mooie uitdaging. De link met de smaken, grondstoffen en producten uit de banketbakkerij zullen we steeds meer gaan opzoeken zodat ons ijs een mooie aanvulling op ons banketassortiment wordt.”

We kunnen ijskoud stellen dat het een heerlijk seizoen belooft te worden. Qua weer is het nog even afwachten maar qua smaakbeleving gaat het helemaal goedkomen bij Top’s secret IJs.