Twee personen naar ziekenhuis na aanrijding Biltse Rading

Foto: ©Aneo Mario Koning fotokoning.nl

DE BILT – Bij de op- en afrit van de A27 bij de Biltse Rading zijn vannacht twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

Een voertuig komende uit De Bilt die de snelweg wilde opdraaien kwam in botsing met een andere auto die komende vanuit HIlversum richting Bilthoven wilde rijden. Deze bestuurder verklaarde niets te hebben gezien. “Ineens was daar de klap”. Een ambulance die er toevallig¬† reed heeft direct eerste hulp verleend alsook een getuigenverklaring afgelegd aan de politie. De bestuurder van de auto vanuit Hilversum kwam er mede dankzij de airbag met lichte schrammetjes vanaf. De bestuurder van de andere auto was er slechter aan toe en is afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bijrijder is naar het ziekenhuis vervoerd maar maakt het naar omstandigheden beter.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

2 personen naar ziekenhuis na aanrijding Biltse Rading 2 personen naar ziekenhuis na aanrijding Biltse Rading 2 personen naar ziekenhuis na aanrijding Biltse Rading 2 personen naar ziekenhuis na aanrijding Biltse Rading