De Hoefslag wederom bekroond met Michelinster

Foto: Eric Kleinberg – EBK Photography

Bosch en Duin – Vandaag berichtte Michelin dat de Hoefslag zich ook in 2017 de trotse bezitter van een Michelinster mag noemen.

Chef de cuisine Raoul Meuwese en Maître Marco Westra zijn trots: “Er wordt wel eens gezegd dat het moeilijker is om een ster te behouden dan er een te krijgen, niets was dus voor ons vanzelfsprekend” vertelt Meuwese. “Wij zijn heel erg blij met het behoud van onze ster, het is een topprestatie van het hele team en uiteindelijk de ultieme kroon op ons werk”.

In de gids schrijft Michelin over de Hoefslag: “De Hoefslag is een restaurant met power. Dat geldt uiteraard voor de smaken die de chef weet te creëren: zijn innovatieve ideeën worden precies omgezet naar het bord, zonder afbreuk te doen aan klassieke smaken, en overtuigen telkens opnieuw. Het gerestylede interieur is knap, modern en maakt dat het plaatje hier klopt.”

De Hoefslag heeft vorig jaar oktober een metamorfose ondergaan; met een nieuw interieur en nieuwe menu’s wil zij een bredere doelgroep aanspreken . De Hoefslag toegankelijker geworden, ook qua prijsstelling. “Onze missie is onze gasten een onvergetelijke gastronomische beleving te geven, en onze ster motiveert ons alleen nog maar meer!” aldus maître Marco Westra.

De Hoefslag behaalde onlangs een 22e plaats in de Lekker500 en de bistro is bekroond met een Bib Gourmand, ook een prestigieuze prijs die uitgegeven wordt door Michelin.