Kunstenaar maakt unieke sfeerlichten ten behoeve van Vierstee 2.0

Foto: Philipp van der Zeeuw

MAARTENSDIJK – De Maartensdijkse kunstenaar en keramist Philipp van der Zeeuw heeft stichting Vierstee 2.0 spontaan aangeboden een prachtig aanbod van nu ongeveer twintig kunstwerken in de vorm van sfeerlichten te maken. De opbrengst van de verkoop van de unieke kunstwerkjes komt ten goede aan de stichting Vierstee 2.0.

Philipp draagt het dorp Maartensdijk een erg warm hart toe en is al weken bezig met het maken van deze bijzondere items van keramiek. Elk kunstwerkje heeft zijn eigen karakter en sfeer. Het vervaardigen hiervan kost inclusief het bakken ongeveer 5 dagen. Door het gebruik van een speciale keramiek klei en het speciale bakproces zijn de kunstwerkjes warmte en koude bestendig en kunnen buiten staan.

Zeker in de gezellige decembermaand verwachten we dat er veel belangstelling zal zijn voor deze mooie kans om een exclusief kunstwerk te kopen. Want zo’n kunstwerk kopen uit Maartensdijk is eigenlijk goed voor heel Maartensdijk; namelijk de renovatie van de Vierstee!

Deze handgemaakt huisjes – beter gezegd unieke kunstwerken – zijn voor Euro 19,50 te koop bij Optiek Maertensdijk. De prijs is op uitdrukkelijk verzoek van Philipp van der Zeeuw zelf zo vastgesteld. Philipp wil namelijk dat zijn kunstwerken voor iedereen betaalbaar zijn. Natuurlijk staat het vrij om een hogere bedrag te geven.

Het bestuur van Stichting Vierstee 2.0 dankt Philipp de Zeeuw voor zijn inzet en inspiratie en Optiek Maertensdijk voor het spontaan aanbieden om verkooppunt te zijn.