Irene dames geven voorsprong uit handen

Archieffoto van Irene dames 1

BILTHOVEN – Zaterdag 29 oktober speelde Irene D1 in de Kees Boekehal tegen SVU D1.

De eerste set speelde Irene heel goed. Er werd goed gepasst waardoor spelverdeelster Sandra Jongerius gemakkelijk onder de bal kon komen en de dames aan het net goed kon aanspelen. Madelon Maurice sloeg heerlijke ballen en de verdediging stond sterk bij Irene. Irene won de set met 25-11. De tweede set begon Irene ook goed en won ook deze. 25-20 In de derde en de vierde set ging het wat rommeliger aan Irene zijde. Deze sets gingen helaas beide verloren met respectievelijk 21-25 en 14-25.

De vijfde set was een spannende set! Irene stond aan het begin van de set achter maar door hard en goed werken kwamen de dames weer bij. Er werd geknokt voor ieder punt en doordat Irene slim speelde stonden de dames toch steeds een paar punten voor! Helaas kon Irene deze voorsprong net niet vast houden en ging deze laatste en beslissende set met 16-18 verloren. Helaas dus toch een overwinning voor de gasten. Dit was een teleurstelling, maar desondanks heeft Irene hiermee wel 2 punten te pakken. Irene Dames 1 is dit seizoen goed begonnen en staat na zes wedstrijden vooralsnog op een keurige tweede plek.

Zaterdag, 5 november om 14.15u speelt Irene D1 uit in Amstelveen tegen AMVJ Martinus D1 die 8e staan in de ranglijst.